Can you lie next to her?

Är fortfarande sjuk, och gör verkligen ingenting. Ska måla mammas naglar snart, sen ska jag försöka städa upp på rummet. Ska försöka klara ut lite uppgifter sedan, men det betyder att jag måste skriva typ 10 sidor ikväll och min koncentrationsförmåga ligger på botten. Men vi får se förhoppningsvis löser det sig.
Ringt till jobbet och sjukanmält mig, hoppas att de hittar en vikarie annars måste jag nog åka in iallafall. Hoppas dock på att få komma upp till mässan ikväll, det skulle göra mig så gott tror jag. Jaa, det hoppas jag verkligen.

Puss<3

Nobody said it was easy.

Gjorde bort mig totalt idag. Missade både skola, UM och Jobbet. Värst är ju jobbet för då svek jag ju mina medarbetare. Väntar ett hemskt samtal ifrån min chef, hoppas till tusen att jag inte får sparken för mitt jobb är helt jävla underbart.

Annars har jag väll vänt deppdagen till något småproduktivt iaf. Har pluggat en del, har bara ca 120arbeten kvar att göra nu.. Har även uppdaterad och bildbombat bloggen. Men mycket tjat om uppdatering har det varit, sååå nu är det kirrat.
Funderar även på att dra en pluggvecka. DVS inte träffa någon, utan ta med allt plugg till stadsbiblioteket varje dag efter skolan och försöka bli klar med lite grejer. Har så lätt att prioritera Johan, men måste verkligen prioritera det här. Så Plugg och sömn ska jag fokusera på. ååhujeda mig.
Men det blir nog bra. Bara jag blir frisk ifrån denna förbaskade förkyldning först. Det är helt sjukt hur man kan vara så förkyld. Har seriöst ONT i ansiktet?! tror snoret har invaderat min hjärna. nice.

Sen måste jag beställa ny tid på UM, och även åka upp till vällingby och beställa tid hos sjukgymnasten. Ni kanske kommer ihåg att jag skrev att jag ramlade på jobbet för en och en halv vecka sedan. Tja, mitt knä är inte så mycket bättre så måste kolla upp det. Samtidigt ska jag kolla min rygg som jag skjutit upp i typ.. 5 år. Känns mindre bra, men antar att det måste göras. Kan samtidigt köpa ny lindningstejp och lära mig hur man lindade knän igen. Behöver fortfarande göra det ibland. Jag är inte en viking.. oh no.
Nej men nu ska jag fortsätta skriva på psykologin.. hahha Pussss

28feb/1mars

Såhär kärleksfull är min nyblivna 20åring...



Hej hans nya ps3, hejdå flickvän. Jag får nog bi lesbisk nu tror jag, tack och hej! hahah<3

28 Februari

LONDON BILJETTERNA ÄR KIRRADE!!!

Jag och Ella åt otroligt god mat, skrattade och fixade resan till London. Nu är detbara att försöka hålla kvar sina pengar. Och sedan blir det pub, Oxfordstreet och hyde park. <3



Det går braa nu.



Grattis Johan på 20 års dagen!<3

UPDATE 21 feb forts..

Kvällen spenderades hemma hos Annica med nära och kära. Vet inte riktigt vad jag ska säga, men gud vad jag känner mig som hemma när de är här i sthlm. De är mitt hem, och de bor i mitt hjärta. Corny oh yeah.

100% kärlek.

TöntAlex och SötAstrid.

KEFFMONGOT<3

Min fashionabla powernap och ett fuck you.

Finfint fika alá Annica kirrar.

Finisar<3


UPDATE 21 feb.

21 Februari.
Skulle vilja säga att "lovveckan" helt klart var Annicas. Otroligt många små stunder tillsammans och jag älskar henne något oerhört.
Hon ringde och frågade om vi skulle ses, kanske gå och simma. Jag tyckte vi skulle chilla och fika. Därav den underbara kompromissen = Gå till Vällingby, fika och möjligtvis fönstershoppa lite sedan gå hem igen.
Och ni alla som känner mig... JA jag GICK till vällingby. Annica är inte bra för mig ;)



Bildbeviset på att vi faktiskt GICK.
Puss på henne<3

RSS 2.0