How do you know when to let go? Look in the eye and tell me.

Late night igår.
En kväll fylld med mycket kärlek men även mycket skador haha.Vi drog in till kungsan för att se Crashdiet.
Kvällen började bra med trevligt sällskap om än lite fulla. Jätte mysigt att Amanda var där också, har saknat henne massor. Vi kom fram, och genast försvann hälften fram till gallret. Medan Jag, Nadja, Kiwi, Tobbe Micke och Niklas satt kvar lite längre bak och chillade. Efter ett tag bestämde vi oss för att vi ville äta, och ungefär samtidigt svimmar en tjej bakom oss. Hennes vän sitter och håller i henne, men han var keff som fan så han tappar henne. Det resulterar i att hon ramlar ner och slår i bakhuvudet hårt i stenmarken.
Dunsen lät ungefär som om när man dribblar en basketboll, helt sjukt. Vi bildar en vägg, och nadja blir tvungen att ta sig därifrån eftersom hon höll på att svimma av blodet. Efter ett tag så kommer vakterna dit och bär ut henne och vi beger oss till max för att se till att nadja får mat.
Sedan får vi ett samtal ifrån Jannica som säger att hon har blivit slagen, så alla störtar in på området panikartat. Tillslut hittar vi henne och bestämmer oss för att bege oss hem.
Sedan råkade jag sparka Tobbe i ansiktet.. Allt var puttes fel! Håller tummarna för att Tobbe inte får en fläskläpp.
Är såå skyldig honom en glass nu.

Aja, kvällen var ändå fett mysigt emellan allt kaos. Och är glad att jag följde med.


Comments

Give your POV here.:

Name:
Remember me?

Email: (publiceras ej)

URL/Bloga:

Comment:

Trackback
RSS 2.0